TÄVLING


Vill du vinna 1 års prenumeration av ett Mixpaket från Retas stödstrumpa: Kommentera på bloggen varför just du ska vinna dessa underkläder i bambu. Du kommer få 1 paket var 3:e månad vid 4 tillfällen. Paketen innehåller: Maj: 1 par stödstrumpor Augusti: 3-pack bambu ankelsock November: bambu trosa/kalsong Februari: 1 par stödstrumpor Prenumerationen kan inte bytas till andra produkter eller mot pengar. Kläderna innehåller bambu som är lyxigt mjukt, följsamt och väldigt skönt mot huden. Samtidigt som det helt naturligt har antibakteriella egenskaper, vilket gör att plaggen håller sig fräscha länge. Tack vare sina runda, lena fibrer är bambu ett extra bra material för känslig hud, då det skapar mindre irritation mot huden. Materialet har mycket god absorberingsförmåga, 3-4 gånger bättre än bomull, och torkar mycket snabbt. Bambu låter huden andas, den känns behagligt sval när det är varmt och värmer bra vid kallt väder. 1 vinnare kommer utses den 13 Maj! Lycka till!

VÅR NYTT I SHOPEN

 

Äntligen är våren på väg ordentligt efter den långa vintern med kyla och all envis snö som så sakta börjar smälta undan. Tussilago och Scilla börjar skymta i gräset och allt skräp kommer nu fram som gömt sig under snön. I helgen har jag varit ute och krattat på tomten och druckigt kaffe i solen. Tänk vilken energi man får av den första värmande solen. I söndags var det vårmarknad i Enköping. Vi stod 3 Vängebor på rad och sålde.Ingela Pettersson med smycken från Rommanel, Marie Eriksson sålde aloe vera produkter och jag med mina strumpor och underkläder. Härlig dag i solen då med.

Dags att ta fram de lite tunnare kläderna och hänga undan vinterjackan.

Den här veckan har jag erbjudande med bra priser på leggings och strumpbyxor. Passa på att fylla på garderoben med det.

Du hittar dem på startsidan i shopen.

 

Enköpings vårmarknad

I dag laddas det för helgens marknad i Enköping. Behöver du fylla på med kompressionsstrumpor/stödstrumpor eller bambusockor i härliga vårfärger. Tiden är 10-17. Jag har ett mindre utbud av underkläder med. Välkomna!