TJÄNA PENGAR TILL KLUBB- ELLER KLASSKASSA

Tjäna pengar till klubb- eller klasskassan

 

Förverkliga era drömmar, stärk lagandan och sälj underkläder från RetasAlldaywear.

Nystartat företag med personlig service under hela försäljningsperioden.

Varje paket säljer ni för 150:- och er förtjänst är 42:-

Säljperioden varar ca 3 veckor. Därefter har ni ytterligare 2 veckor att göra efterbeställningar för att öka er lagkassa ytterligare. Nedan finns information hur det går till och bilder på produkterna ni säljer. När ni sedan startar får alla en personlig säljmapp med information, bilder och beställningssedlar. Ni får ett litet utbud av visningskläder för att underlätta er försäljning.

 

Enkelt och riskfritt

  • Planera      och starta
  • Välj      en kontaktperson som är minst 18år
  • Sälj      till vänner och bekanta
  • Skicka      beställningen till RetasAlldaywear
  • Leverera      till era kunder och ta betalt

 

Alla produkter hittar ni på: retasstodstrumpa.se

 (till vänster i kolumnen under förening och skolklasser)                  

 

 

 

Varje paket säljer ni för 150:- och er förtjänst är 42:-

När ni är klara med försäljningen kan ni själva beställa på webben. Adressen är: retasstodstrumpa.se. Ni klickar på fliken som heter föreningar och skolklasser. Där ligger alla aktuella paket. Ni klickar för de paket ni sålt och går vidare till kassan. Fyll i adressfältet och välj betala med faktura. Jag korrigerar i efterhand. Med fördel kan ni lägga in beställning efter varje försäljning. Jag ser vad ni har sålt och kan ha en bättre framförhållning att leverera era sålda produkter.

Jag har startat en Facebooksida: http://www.facebook.com/RetasAlldaywear. Här finns alla produkter och möjlighet att skriva till varandra. Ett tips är att dela sidan med familj och vänner så de kan beställa av er. Produkterna finns också på: retasstodstrumpa.se (under fliken skolklasser och idrottsföreningar). Bra att rekommendera till de som bor långt ifrån er.

Ett enkelt sätt att nå ut till många är att berätta på Facebook att du säljer RetasAlldaywear. Använd era kontaktnät via mejl, sms, facebook, twitter, bloggar etc  

Vissa människor tycks vara födda till försäljare. Men alla kan med lite stöd och råd vara med och sälja, för att känna hur roligt det är att bidra till ett träningsläger eller en cup. .

Ett nej är ett nej och inte ett halft ja. Var artig och trevlig mot de som handlar och de som inte gör det

 

Tips på olika försäljningsmöjligheter

Genom dörrknackning
Detta brukar ge ett bra resultat då många grannar och boende i ert område säkert är glada att få bidra till ert lag.

Släkt och vänner
Ett bra alternativ, släktingar och bekanta uppskattar säkert underkläderna och initiativet till att ni själva tjänar ihop pengar till föreningen.

Arbetsplatser
På föräldrars eller bekantas arbetsplatser brukar det inte vara några problem att sälja. Låt mamma och pappa eller någon bekant ta med sig säljmappen till sin arbetsplats för försäljning.

Sortimentet varierar under säsongen, informera dina kunder att färger och mönster varierar på   tex. trosor, kalsonger och strumpbyxor

 

Tala också om för era kunder att de kan få vänta några veckor på sina produkter med anledning av er försäljningsperiod och leveranstid. Berätta att betalning sker kontant först vid leverans.  Påminn, peppa och hjälp varandra med försäljningen - då blir det lättare att nå de gemensamma målen.

 

Beställning, leverans, betalning och vinst.

Efter utsatt slutdatum för försäljning lämnar ni era säljmappar till kontaktperson som lägger order på www.retasstodstrumpa.se om ni inte gjort det själva. Alla beställningslistor sparar ni som kopior i era mappar. Kom ihåg att skriva ert namn på beställningslistorna.  Jag levererar era produkter till kontaktpersonen ca 10 dagar efter lagd order, skulle försening uppstå så meddelas alltid kontaktpersonen detta. Sedan får ni själva distribuera ut produkterna till de som ni tagit upp beställningar av och ta betalt. När ni fått leveransen har ni 2 veckor på er att lämna pengarna till kontaktpersonen. Ni har ytterligare 2 veckor efter avslutad säljperiod att göra efterbeställningar på för att öka er lagkassa ännu mer.Formulärets överkant

 

               

Byten och reklamationer

Behöver du byta storlek eller helt enkelt vill byta till en annan produkt.  Med vår Nöjd-Kund-Garanti kan du alltid byta oanvända plagg, som du inte är nöjd med. Bytet ska ske inom 30 dagar från leverans

 

 

LYCKA TILL!

Kommentera här: